Pescuit la feeder noaptea pe dunare

Pescuit la feeder noaptea pe dunare – Inca o incercare de pescuit noaptea dar alta zona , a 3.a incercare fara rezultat noaptea dar destul de bună ziua ! Pești mofturoși si multa scoică . Si iarba si-a facut simtita prezența o mare parte a partidei dar in a doua parte a inceput sa fie din ce in ce mai puțină, cand si cand se mai punea pe fir si cârlig !

Am pescuit cu o nada ce continea aditiv praf cu gust de brânză (MVDE) și ca particule peletii care se vad in foto, două vaduri , unul in 20m si altul pe la 45m , la distantele astea am găsit două praguri cu adâncimi bune , 4.5m si respectiv 5.7m .

Nada feeder

Vadul din 20m a fost cel mai animat , dar cu oesti de talie ceva mai mica, cel de la 45 mi-a adus câțiva Carasi dar si 4 Platici care au avut in jur de 3.5kg , si cativa pesti pierduti din cauza scoicilor !!

platica feeder

La carlig au preferat viemii, iar cand am incercat combinatii de rama cu vierme, sau boabă cu vierme gaseam doar viermele spart !! Struna lungă si cârligele fine au făcut diferența, iar din cauza ca am folosit un fir principal texti de 0.10 montura a continut si feeder gum . O surpriză placuta a fost firul textil de la Dual Fish care a rezistat cu brio scoicilor , cu toate ca a fost destul de razuit pe o lungime de 1 m , exact portiunea care atingea buza pragului !!

caras feeder

Speram ca va placut articolul Pescuit la feeder noaptea pe dunare sau Tehnici de nadire in pescuitul la feeder, Autor Florin Petcu – Feeder Passion

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa. Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

 

Leave a Comment