Piftie de gasca salbatica Piftie de gasca salbatica

Piftie de gasca salbatica

Piftie de gasca salbatica – Gasca salbatica se curata ca si cea domestica.Se taie,se sareaza si se pune la fiert impreuna cu un picior de vitel sau de porc.Cand e pe jumatate fiarta se adauga o legatura de zarzavat,un catel de usturoi,boabe de piper.

Se fierbe bine pana se desface carnea de pe oase.Se aseaza in farfurii carnea desfacuta de pe oase,se toarna zeama in care a fiert(bine strecurata) si se pune la loc rece.Se va servi,dupa preferinta,cu otet si untdelemn,hrean sau maioneza.

Speram ca va placut reteta Piftie de gasca salbatica.Este posibil sa-ti placa si Pulpa de caprioara impanata

 

Ajută-ți prietenii să descopere acest articol!

Mulțumim că ai citit această postare! Te invităm să vizitezi site-ul nostru dunare.ro pentru mai multe informații interesante!

Ne cerem scuze pentru eventualele reclame. Acestea sunt necesare pentru a susține site-ul nostru și pentru a oferi conținut gratuit!

Încheiem aici prezentarea. Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *