Pulpa de caprioara impanata

Pulpa de caprioara impanata – Preparam intai marinata,dupa cum urmeaza:intr-un vas,in cca 3 litri de apa,punem diferite legume curatate,3 cepe taiate in rondele,un pahar de vin alb,piper,foi de dafin,apoi fierbem amestecul adaugand sare si otet de vin.

Dupa racire punem in amestec,la marinat,pulpa de caprioara pe care o lasam aici doua,trei zile.Dupa acest interval stergem pulpa cu o carpa curata,scoatem osul si o impanam cu felioare subtiri de slaninuta,o ungem cu grasime si o punem la cuptor.

pupa de caprioara

Carnea va fi unsa mereu,pana la fragezire.Scoasa din cuptor,pulpa va fi taiata in felii,va fi pusa intr-un vas in care se va adauga putina marinata si,astfel preparata,o vom fierbe din nou.Bucataria frantuzeasca recomanda,drept salata pentru friptura de mai sus,ananasul conservat.Va dorim Pofta Buna!

Speram ca va placut reteta vanatoreasca Pulpa de caprioara impanata.Este posibil sa-ti placa si Piftie de gasca salbatica

Leave a Comment