Pescuit la sabita, canalul 2 Sinoe

0
Pescuit la sabita, canalul 2 Sinoe

Pescuit la sabita, canalul 2 Sinoe, Dupa ultima pescuiala la Biban din ianuarie la Canalul 2, impreuna cu un prieten mai vechi, am plecat pe la 6 dimineata spre Sinoe, apoi Canalul 2.Drumul, aceelasi pe care unii dintre voi poate il cunoasteti sau va spunem noi..bucati cu un milion de gropi, trebuie sa ai nervii tari.

Dupa 45 de minute de mers de la sinoe pana la canalul 2 am ajuns cu masina cat de cat intreaga :)). Una peste alta peisajul mirific, acolo erau deja doua persoane cu lansetele aruncate, cred ca erau de la 3 noaptea, innebuniti :)) , nici nu prea socializau, se certau cu cainii , prindeau ceva taranca si platica la rama rosie si pufulete.

Noi am pescuit la viermusi si taparina, la viermusi am reusit sa pescuim cateva sabite si cateva platici eliberate la Feeder.Intre timp au aparut doi pescari de salau care au invartit jeliboanele vre-o doua ore au scos cativa strapazani pe care i-au eliberat si au plecat. Dupa cateva ore am strans si am plecat si noi, bucurosi ca ne-am incarcat bateriile cu privelistea linistitoare de pe canal si iesirea in frumoasa natura unde fazanii “urlau” ca nebunii.

Daca va riscati sa faceti o iesire la canalul 2 :)) sa aveti grija pe unde va lasati mancarea , mamaliga sau juvelnicul, sunt foarte multi caini de la statie care nu va iarta daca va prind pe picior gresit. Mai jos am atasat si cateva video cu cateva sabite dar si cu minunatul drum Sinoe – Canalul 2 :)) .


Drumul de la Sinoe pana la Canalul 2

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

Speram ca va placut articolul nostru legat de un Pescuit la sabita, canalul 2 Sinoe. Este posibil sa-ti placa si Pescuit la Canalul 2 Sinoe, prima bibaneala in 2021

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.