snitele-din-pulpa-de-mistret-tanar

Snitele din pulpa de mistret (tanar)

Cronicarul Dunarii | 28 septembrie, 2023 | Retete Vanatoresti: Delicii Culinare din Carnea de Vanat
Ajută-ți prietenii să descopere acest articol!

Snitele din pulpa de mistret (tanar) – Cantitati:1 kg carne de pulpa,3-4 cepe mari,untura sau untdelemn.Mod de preparare:Se taie carnea in felii nu prea groase,se bate bine,se sareaza si se da prin faina,ou si pesmet.

snitele mistret

Separat se prajeste ceapa taiata foarte subtire,rumenita usor.Se aseaza alternativ snitelele si ceapa pe o farfurie groasa in asa fel ca ultimul strat sa fie de ceapa.Se toarna apoi untura sau untdelemnul de la prajit.Se tin la gura cuptorului 10 minute.

Se servesc la masa in aceeasi farfurie in care au stat la cuptor.Se servesc cu garnitura de cartofi pireu si cu castraveciori in otet.

Speram ca va placut reteta Snitele din pulpa de mistret (tanar).Este posibil sa-ti placa si Piftie de gasca salbatica.

Cronicarul Dunării

Autor, explorator și povestitor al Dunării și Deltei Dunării.

Scriu despre pescuit, natură, tradiții, clătorii și poveti reale de pe malul apelor. Fiecare articol vine din teren și din respect pentru aceast lume unică.

Vezi pagina autorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *