Nadirea Crapilor salbatici pe zona cu butuci

Nadirea Crapilor salbatici pe zona cu butuci – Pe zona cu butuci, de regula Crapul este chiar acolo unde noi nadim, mare atentie la liniste, sa fie deplina, esti la intrarea in casa, la butuci e de fapt casa lui , deci trebuie sa fim bine camuflati , si sa fim atenti pe unde calcam, jos fiind crengi, bidoane, etc. care fac zgomot.

Trebuie sa ne transformam putin si in vanatori, lansam si asteptam, el nu mananca de multe ori si de ii pica mamaliga sau porumbul langa bot, deci nadim putin si dupa ce aruncam fiecare lanseta putem lua o mana de boabe lasate la inmuiat cu apa dunarii, pe care o aruncam in zona  lansetelor. Iar daca boabele sunt si in alcool sau tuica de pruna isi vor spune cuvantul.

Aici schema de momire e apropiata de varianta nadirii precedente, dar la o scara mai mica daca sunteti in imposibilitatea de a folosi lansete mai multe, pe langa faptul ca el este hranit tot timpul, crapul gaseste hrana de la copacii cazuti, sau pragurile din zona daca e cazul.

zone cu butuci dunare

Incercati sa intretineti, daca partida este de patru sau cinci zile aruncand din mana cateva boabe in alcool la un interval de doua ore, sau dupa ce a-ti preparat pamantul gasit la mal , cel de culoare galbena, nu cel care miroase urat, pregatiti turte din pamant iar la sfarsit adaugati 20,25 de boabe in fiecare turta.

Aceste turte din pamant pot fi aruncate din mana dar nu mai departe de 12,14 m, distanta suficienta pentru pescuitul la butuci, daca apa din zona cu butuci este adanca, putem nadi la mal chiar la doi metri fiind o zona cu butuci dar si cu si cu praguri.

butuci dunare

Speram ca va placut articolul nostru Nadirea Crapilor salbatici pe zona cu butuci.

Eeste posibil sa-ti placa si 10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunarii, Mamaliga pentru pescuit la crap pe Dunare si in Delta Dunarii , Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii sau Alegerea locului de pescuit la crap pe Dunare

 

Leave a Comment