O iesire planuita de noiembrie pe malul dunarii

O iesire planuita de noiembrie pe malul dunarii Marti ora 15.00 – joi ora 8.30.. Ăsta a fost intervalul alocat unei ieșiri prelungite . O iesire care a fost plănuită pentru o locație si s-a desfășurat pe alta locatie . In plan era km 436, dar , dupa ce am mai adunat ceva informatii, am fost nevoit sa schimb planul, din cauza drumurilor de acces înspre Dunăre care au fost fie tăiate, fie blocate cu bariere, la ordinul ocolului silvic. Fortat de împrejurări am ales sa merg in zona km 414, o zona cu foarte mare potențial, dar pe care nu am mai pescuit-o de mai bine de 5 ani.

De marți de pe la ora 15, cand am facut primul lanseu si pana cand a început sa se lase seara ,nici macar un țac, pestele lipsea cu desăvârșire. Cum a sa lăsat soarele parca cineva a ridicat bariera , peștele a început sa isi facă simțită prezența, timid la început, 2-3 pești unul dupa altul , dupa care pauză cateva minute bune, a ținut-o asa până pe la ora 23 cand trăsăturile au inceput sa fie mai dese.

Vârful a fost undeva de pe la 3 noaptea până pe la 5:30 dimineața, cand , treptat , trăsăturile s-au redus , iar odată cu primul licăr de soare să dispară complet.Toata ziua de miercuri a fost complet moartă, activitate zero. De cand am început pescuitul si până când au dispărut trasaturile , am bagat nada pe vad non-stop, fara pauză, la un moment dat in cursul noptii am bagat si al doilea feeder , si un lucru deosebit care l-am observat, nu aveam trăsături la acesta pe o diferență de aproximativ 1m intre ele.

Pana nu am marcat pe mal distanța de la bățul la care aveam trăsături, si am clipsat pe aceiasi lungime si pe cel de-al doilea, nu am avut absolut nici o trăsătură. Imediat ce am avut clipsată aceeași distanță au venit si trăsăturile.De data aceasta am ales sa merg pe o nada dulce acrișoară din melasă-betaina, iar ca particule am bagat vierme, ceva spărtură de porumb , peleți, și niște british 🍞 :)) multicolor.

Noaptea de miercuri spre joi complet schimbată, cu toate ca peștele sa activat la aceeași oră ca si cea precedentă, trasaturi foarte puține, vreo 10 la numar până pe la ora 12 noaptea , am insistat pana pe la ora două , când din cauza vantului taios am renunțat si m-am bagat la adăpost. Închei aceasta postare orin a va ruga sa vă strângeți gunoaiele de pe locurile de pescuit, altfel vom pescui doar ziua si cu mașinile pe dig. Vreau sa va mulțumesc pt urările de ,,La mulți ani,, pe care mi le-ati facut , atat pe pagina mea personala cât și aici pe grup.
Va doresc sănătate, fire întinse, și sa ne vedem sănătoși pe ape..!!

pescuit noiembrie oltenita

Speram ca va placut articolul O iesire planuita de noiembrie pe malul dunarii, Autor Florin Petcu – Feeder Passion , este posibil sa-ti placa si “Uite asa am ajuns azi la originile pescuitului cu cosulet

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

Leave a Comment