Pasiunea pentru pescuit

Pasiunea pentru pescuit – Pescuitul este un sport ciudat, cu rezultate de succes deseori in echilibrul dintre pricepere si noroc.De cele mai multe ori cand vorbesti cu cineva care nu pescuieste, raspunsul este aceelasi – este un sport lenes.

O pasiune plictisitoare. Totul este la noroc, sute de variabile invadeaza mintea noastra cand pasim pe malul apelor.Deciziile care trebuie luate si scenarii care trebuie luate in considerare care, in final definesc succesul nostru.Este substratul cu vegetatie sau limpede? Este prea adanc sau prea putin adanc?

Pescuiesc cu mamaliga sau cu porumb ? Pot sa folosesc orice momeala? O Montura moale sau rigida? Pescuiesc aici sau pescuiesc acolo ? Lucrul ciudat este ca in cea mai mare parte nu vom sti niciodata cu adevarat ce a facut diferenta.Stim ca nu este noroc dar ce nu stim este cat de mult?

Timpul dedicat modificarilor poate face o diferenta uriasa.Ascutimea unui carlig, lungimea monturii, diametrul firului.In fiecare zi viata poate fi previzibila, dar fiecare procent pe care il inclinam in favoarea noastra, fiecare decizie pe care o luam ne permite sa fim pentru totdeauna plini de speranta.Nu este niciodata previzibil.In aceste situatii tactice intalnite norocul inseamna ca orice este posibil.

IMG 20190803 WA0004 20190910 091552797

Pescuitul este aceelasi sport ciudat.Un rezultat de succes se poate redresa prin angajament in spatele momelii folosite la capatul unui forfac bun atasat la firul principal. Nu este noroc sau poate da..Fire Intinse tuturor!

Speram ca va placut articolul nostru Pasiunea pentru pescuit.

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

Leave a Comment