Pescuit la method pe Dunare in zona Oltenita

Pescuit la method pe Dunare in zona Oltenita – Ce vreau sa zic este ca vreau sa va spun, dar nu pot, asa ca va scriu ! Am inceput asa cu o nota de glumă, insa azi a fost o zi tare ciudată , la diferența de două zile , Dunărea schimbată complet, cel puțin zona pe care am fost, aceiași zona de sâmbătă, acelasi vad, cota mai jos cu vreo 10 cm, apa aproape ca statea pe loc, la 30m în dreapta mea, unde pescuia Streche Daniel , curenții curgeau cand spre dreapta, cand spre stânga.
Totuși, apa mult mai limpede decat a fost zilele trecute , inspirația mi-a scăpat iar de o lampă!
După ce am vazut diferenta de nivel , m-am gandit ca s-au mutat curenții mult mai spre larg si apa se va liniști, asa ca am schimbat culoarea la nada !! Am amestecat o parte de nada proprie , galbena , cu o punga de C&B Cânepă, a rezultat o culoare verde deschisă, o nada dulce , destul de bogată in proteine !
Ca particule am folosit un mix de pelete de la MG , ceva mix de seminte preparate, si Mamaliga congelată sitată , toate aditivate cu aditiv lichid coriandru !!
Am pescuit prima parte a diminetii undeva în 18m , iar după ce s.a ridicat soarele am dus vadul pe la 37-38m !!
După amiază pestele a revenit pe vadul de la 18m, de unde am scos cativa pești frumosi !
Vedete la carlig de data asta au fost waftere led de 6mm capsuna& banană de la Mircea Gheran , porumbul de conseva si miez de pâine taiat cu preduceaua !! Adoua partida consecutiva la method pe Dunăre, nu este stilul meu preferat, dar daca situatia o cere trebuie sa te adaptezi , si daca mai ai si parteneri de pescuit oameni care sunt paraleli cu aroganța si prieteni cu bunul simț, totul iese cum trebuie!
Pescuit la method pe Dunare in zona Oltenita

Speram ca va placut articolul  Pescuit la method pe Dunare in zona Oltenita sau Pescuit la method feeder pe Dunare , Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Leave a Comment