Reteta din file de salau, specific Holbina Trei Bibani


Pentru că nu puteți veni voi la Holbina, ei bine, ajungem noi în casele voastre. Astăzi, vă oferim rețeta pentru file de șalău, un produs realizat de chef Lenuța, frecvent solicitat de oaspeții noștri.
Se filetează șalăul, se stropește cu zeamă de lămâie, apoi îl condimentăm cu sare și piper. Preparăm o umplutură din mascarpone sau parmezan, ceapă verde tăiată mărunt și piper negru, pe care o punem cu dichis între două felii de file de șalău. Tăvălim bine produsul rezultat prin făină, ou și pesmet amestecat cu puțin cașcaval ras, îl presăm ușor cu mâinile și îl prăjim la foc mic. Îl servim cu salată verde, asezonată cu ridichi, castraveți, semințe de dovleac și zeamă de lămâie.
Dacă vă faceți curaj să preparați acest produs după rețeta noastră, așteptăm pozele. Astfel, vom vedea cum v-a ieșit și vă felicităm.
Spor la treabă și poftă bună!

S-ar putea sa-ti paca si unul din articolele de mai jos:
Clau Pescar Hoinar
Despre Clau Pescar Hoinar 51 Articles
Un simplu om, modest, pasionat de natura si pescuitul pe dunare si delta dunarii.

1 Comment

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


*