Biban cu șampinion

0

Biban cu șampinion – Curățați peștele, îndepărtați măruntaiele, separați capul, clătiți și împărțiți în bucăți. Curățați și tocați ceapa, morcovii și pătrunjelul. Așezați legumele într-o cratiță și acoperiți-le cu apă fierbinte. Se condimentează cu sare și se fierbe timp de 15-20 de minute. După ce s-a scurs timpul, strecurați bulionul și turnați peste el bucățile pregătite de biban.

Adăugați frunzele de dafin și fierbeți până se înmoaie. Scoateți peștele, lăsați bulionul. Tăiați ciupercile curățate și spălate în felii. Se frământă făina în unt. Fierbeti ciupercile în puțină apă, adaugați acid citric, conținutul făinii și piper. Se toarnă bulionul în care s-a înăbușit bibanul și se fierbe până se înmoaie. Bibanul este servit cu cartofi fierți și sos de ciuperci. Pofta mare!

Ingrediente:
Biban – 1 kg
Champignon – 250 g
Făină – 1 lingură.
Ulei de măsline – 3 linguri
Rădăcină de pătrunjel – ½ părți
Ceapă – ½ căpățână medie
Acid citric – 1 g
Morcovi – 1 buc.
Ardei iute – 3 bucăți
Dafin – 1 frunză.
Sarat după gust

Speram ca va placut reteta Biban cu șampinion Reteta oferita de Pește – neam – neam .

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.