Care sunt cele mai bune gume sau naluci pentru salau ? - Intrebari si raspunsuri

Care sunt cele mai bune gume sau naluci pentru salau ? , gume care dau rezultate foarte bune, cele mai bune culori, top naluci pentru salau,voblere salau,shaduri salau dunare sau twistere pentru salau.

 

Care sunt cele mai bune culori la naluci pentru pescuitul la salau?

Cele mai bune culori pentru pescuitul la salau sunt alb, galben,verde, albastru si tigrul de foc: spate verde, flancuri verde,galben si o burta portocalie. În plus, exista adesea și un imprimeu de tigru negru pe spate. Salaul, Stiuca sunt foarte pasionați de acest model. Desigur, aceste culori sunt super vizibile, cu mult contrast si va vor oferi o mulțime de lovituri, dar pentru mine personal, luand în considerare Dunarea, unde pescuiesc, este un rau destul de limpede în timpul iernii.

 

Care sunt cele mai bune si prinzatoare shad-uri pentru pescuitul la salau ?

Cele mai bune shad-uri pentru pescuitul pe lacuri si dunare sunt relax kopyto, savage gear canibal shad ,golden ambulance, fire tiger,mikado cod 115 8-10 cm,canibal shad alb pe apa limpede si jaxon inb , shad gliter verde,AirWorm 2,5” veduta-design,traper de 7cm imbatabile în orice sezon.Gumele se folosesc in functie de moment!

 

Care sunt cele mai bune twistere pentru pescuitul salaului pe lacuri?

Pe lacurile de acumulare cele mai bune twistere sunt :  silver-shiner, alb, chartreuse cu sau fara glitter, jaxon, relax kopyto classic sau Bass Assassin Turbo Shad.

 

Care sunt cele mai bune twistere pentru pescuitul salaului pe dunare?

Cele mai bune twistere pentru salau,zander sunt: Twister Fox Rage Zander,Relax Turbo Twister,Twistere Relax, Super Fish Twister,Grub Relax Turbo Twister

 

Care este topul nalucilor pentru pescuitul la salau?

Shad Rap este o nalucă de înot în formă de gândac, cu fețe înalte, seducătoare, cu corp din lemn de balsa. Atât Vendace, cât și Roach sunt în meniul aproape tuturor prădătorilor din apele finlandeze. Deep Tail Dancer și-a revendicat locul ca nalucă ideală pentru pescarii care trage la traînă pentru lican. Corpul curbat din lemn de balsa are o lovitură puternică.

 

Care sunt cele mai bune voblere pentru prins salau la dunare?

Cele mai prinzatoere voblere folosite personal de mine la salau pe dunare sunt voblerele si apoi shadurile, voblere precum Salmo ex. Salmo Bull Head,Rapala ex. clancking rap de la rapala varianta mica de 7 cm,Rapala Shallow Shad Rap,Rapala Floating Magnum,Rapala Shad Rap,Cosma sau Jaxon.

Lista ramane pentru oricine doreste sa o completeze, asteptam comentariile dumneavoastra,Va multumim!

Speram ca placut articcolul Care sunt cele mai bune gume sau naluci pentru salau ? Este posibil sa-ti placa si Cand începe pescuitul dar si prohibitia la Salau?

 

Leave a Comment