Localizarea Crapului vara pe Dunare - Cele mai bune metode de localizare

Localizarea Crapului vara pe Dunare – Salutare daca tot v-am vorbit in trecut despre Nadirea Crapilor salbatici pe zona cu butuci si Alegerea locului de pescuit la crap pe Dunare, azi incercam sa descoperim casa naturală a adevăratului crap sălbatic pe timpul verii. Apa pe care pescuiți – Fluviul Dunărea – este al doilea râu ca lungime din Europa și foarte diferită de lacurile etc. tradiționale din Romania. Ați putea să descrieți râul în care pescuiți, spunându-ne despre caracteristici, faunei sălbatice și caracteristici.

Cand Dunarea paraseste Alpii ajunge in bazinul Panoniei, numit si delta interioara. Sistemul de distribuție este ca un labirint cu păduri asemănătoare junglei. La sud-vest este Ungaria, la nord-est este Slovacia etc. pana in Romania unde se formeaza Delta Dunarii.

Cea mai mare provocare cu acest tip de apă este localizarea peștilor deoarece suprafața apei este imensă. Crapii sunt nomazi, iar apa este plină de copaci căzuți, ceea ce face bine pentru peștii scăpați. Din când în când ne confruntăm cu inundații apa cresrte pa scade. Natura este incredibilă aici, cu păsări, animale. Atenție: țânțarii fac prapad vara.

Copaci dunare

Dunărea trebuie să reprezinte o provocare descurajantă pentru pescar. Cum pescuiești un asemenea fluviu?

Cheia succesului este găsirea locului potrivit (ca întotdeauna în pescuitul la crap). Crapii sălbatici stau ca in niște ascunzători; vecinătatea pâraielor și a apei oxigenate la fel ca si salaul, zonele cu substrat tare, putin curent, praguri , maluri inalte, cazute dar mare atentie sunt accidentale sau aproape de grupuri de copaci căzuți este cheia. Este posibil să vedeți mulți copaci în jur și totuși să nu găsiți nici un crap în apropiere.

Mi se pare că combinația dintre albia stâncoasă și copaci este importantă. De asemenea, sursele de hrană trebuie să fie în jur. Ciorchinii de scoici, larve vă pot îngreuna pescuitul, dar sunt hrană naturală pentru crap. Astfel de partide.. uneori pot fi abordate doar din barcă. Prea departe de copaci și nu vei avea nici-o trasatura. Prea aproape și peștii pot fi în pericol dacă nu știi ce faci.

Primavara trebuie să căutați zonele de mică adâncime ale Dunarii în care crapii se vor hrani. În acele părți, apa se încălzește mai repede, ceea ce face ca acolo să apară mai întâi cantități mai mari de hrană naturală pentru crap.După o iarnă înghețată, crapii au nevoie de căldură, precum și de hrană naturală, așa că cu siguranță vor fi prin preajmă.

Toamna și iarna ca si vara crapii se mișcă in zonele mai adânci, dar îi puteți găsi si pe ape mai mici între adâncimea medie și cele mai adânci părți ale zonei daca el are hrana din belsug.Unii pescari spun că trebuie să alegeți cea mai adâncă parte a locului de pe dunare când pescuiți iarna, dar pentru mine s-a dovedit că acele părți nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere.

Este adevărat că crapi erau acolo, dar nu se hrăneau în acel loc.Nu puteți greși niciodată alegând una dintre locațiile care sunt în mod constant bune (după numărul de capturi) pe tot parcursul anului, deoarece acolo crapul a avut hrană disponibilă cel mai mult timp.Crapul își amintește foarte bine acele locuri și se întoarce acolo pentru a verifica dacă a mai rămas mâncare.

Crapii salbatici sunt luptători neobositi. Aceasta este caracteristica cheie. Captura sa este o amintire care nu va fi uitată niciodată.Un adevărat crap sălbatic în minciog trebuie să fie unul dintre cele mai incitante și cu adevărat speciale momente ale vieții. Poți să descrii cum te-ai simțit când ai prins unul?

Cunoașteți vreo poveste istorică despre crapul sălbatic în zona dumneavoastră de Dunăre sau în regiunile învecinate? Dunărea este într-adevăr o comoară, iar crapul sălbatic pare a fi bijuteria coroanei.

Este posibil sa-ti placa si 10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunariiCotele Dunarii – Nivelul apei Dunarii  sau Cum sa prinzi crap la dunare cu boabe de porumb?

Leave a Comment