Lacul Dranov – Lac din Delta Dunarii Romania

Lacul Dranov – Lac din Delta Dunarii Romania, este un lac din Delta Dunarii Romania situat la o altitudine de 1 metri deasupra nivelului mării. Lacul Dranov este de asemenea cunoscut şi sub numele de Dranova Lake, Ghiolul Dranov, Lacul Dranov cu o intindere mare de apa statatoare cu mults vegetatie si adancimile mici ale apei intre 1-2 m care duc la dezvoltarea bradisului in timpul verii, fac ca pescuitul la stationar sa fie mai dificil.

Pe Dranov se pescuieste la lingurite pentru a putea pescui stiuca si biban, chiar daca sunt populate si de alte Specii de pesti: Crap, Somn, Salau, Caras, etc. Crapul si somnul prefera adeseori sa intre sub plauri ceea ce face imposibil pescuitul lor, si numai metodele traditionale (varse, taliane) au sorti de izbanda in aceste locuri.

Exceptiile sunt canalele colmatate sau lipsite de curenti, unde se prinde si stiuca la lingurita.Pe Lacul Dranov se mai poate pescui  si avat, biban, crap, caras, etc.Dranov este un lac mirific in inima deltei, amenajare piscicola cu peste din belsug si peisaje deosebite.

Variante forme de ortografie pentru Lacul Dranov sau în alte limbi: Lacul Dranova, Ghiolul Dranov, Ghiolul Dranov, .Din Lacul Razim se poate ajunge repede pe canalul Razim sau canalul Dunavat unde ai acces la lacul Dranov si la malul Marii Negre.In apropiere se afla Comuna Sfântu Gheorghe la  19 km,Padurea Caraorman  25 km,Comuna Crişan  29 km si Oraşul Sulina la 41 km.

Speram ca va placut articolul Lacul Dranov – Lac din Delta Dunarii Romania sau Lacul Furtuna – Lac din Romania .

Aveți sfaturi legate de acest articol pe care doriti să le împărtășiți… trimiteți-le nouă Aici ! Apoi le vom scrie sub formă de postare și vom publica informațiile acolo.

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Leave a Comment